<%=Club.Nombre %>

La_13 Amateur Femení 2-6 Manises


Resultat dolorós per l’Amateur Femení,  que no aconsegueix puntuar en este inici de 2023 després que les de Pepe Pla hagen caigut a La Puríssima per un enganyós 2-6 davant un UF Manises que ha fregat la perfecció ofensiva.

Un inici de partit marcat pel gol foraster al quart d’hora en una jugada aïllada al que les ontinyentines han respost fent una seriosa primera meitat, amb bon joc i on ni Peri en un 1x1 ni Marina han pogut equilibrar; però que ha portat les nostres jugadores al vestidor amb bones sensacions.

De fet al poc de tornar al terreny de joc, Júlia confirmava el que s’havia vist en rematar al fons de la xarxa una centrada de Marina. Però les visitants no han tardat en contestar i 5’ després tornaven a ficar-se per davant. Les de Pla no s’han donat per vençudes i un corner executat per Peri, el materialitzava de nou Júlia al segon pal a l’hora de joc.

La jugada que ha deixat tocades a les nostres ha vingut un minut després en una jugada desafortunada en que hem rebut un gol en pròpia porta; però l’estocada final ha estat 6’ després en una baló a l’esquena de la defensa valldalbaidina, el que deixava el 2-4 amb vint minuts encara per disputar. Però la remuntada no ha aplegat i les de Manises en dues jugades més han tancat el 2-6 final.

Pepe Pla valorava així  la derrota d’esta vesprada.

AMATEUR  FEMENÍ  2-6  UF MANISES

Andrea

 

 

 

Marta

 

 

 

Sara

 

72’

Cèlia

Patri

 

 

 

Mireia

 

 

 

Inés

 

 

 

Ana

 

 

 

Júlia

1-1  47’ 

2-2  60’

 

 

Lidia

 

 

 

Marina

 

72’

Sandra

Peri