La_08 Ciutat de Xàtiva 3-9 Amateur Femení

Feia temps que no aconseguia un triomf tant còmode l’Amateur Femení, més si cap en un desplaçament. I és que les de Pepe Pla sembla que continuaren amb els minuts de bogeria de l’anterior encontre, on en 15’ van marcar tres gols per remuntar-li al Mislata.

El 3-9 a casa del Ciutat de Xàtiva en un dels dos derbis més pròxims a Ontinyent, va tindre un previ de comunió amb la societat, donant suport a la jornada del 25-novembre, dia contra la violència de gènere; i per això van sortir tots dos equips conjuntaments amb una pancarta revindicativa.

I quan encara no havia donat temps a posicionar-se (com de vegades ens ha passat en contra esta temporada), Peri en el seu primer xut intencionat, avançava les nostres, ficant les coses de cara. Les xativines van aprofitar uns minuts “out” de les ontinyentines per empatar passat el quart d’hora.

Però la resposta de les de Pla no es va fer esperar i de nou la màxima golejadora de l’equip, trencava qualsevol opció de remuntada local, més encara quan abans de la mitja hora feia un nou gol olímpic per deixar l’1-3 que ja va desesperar les locals.

En els següents 5 minuts, i en plena ofensiva blanc-i-negra van aplegar tres gols que portaven als dos equips als vestidors amb un contundent 1-6, gràcies a l’encert de cara a porteria.

La intensitat va decaure en el segon temps, tot i que Júlia va tornar a marcar un parell de gols en l’inici de la represa, un d’ells de falta directa des de fora de l’àrea. Les amfitriones van retallar l’avantatge marcant dos gols abans que, Lidia al tram final fiques el definitiu 3-9 en el que era el seu segon gol de la vesprada.

Pepe Pla valorava així  el desenvolupament del partit.

CIUTAT  DE  XÀTIVA  3-9  AMATEUR  FEMENÍ