El Club
Estructura organitzativa
Historia del club
Instal·lacions
Equipacions
Horaris
Bústia de suggeriments
Contacte
   Àrea esportiva
Plantilles
Calendaris/Resultats
Classificacions
Quadre d'entrenaments
Últims resultats
Pròxims partits
   Actualitat
Notícies
Comunicats oficials
Entrevistes
   Zona d'interès
Galeria d'imatges
Enquestes
Descarregues
Botiga
Enllaços
Ofertes comercials
   PATROCINADORES
 
 
HISTORIA DEL CLUB 
 

Breu historia del club

 

El club es va fundar l’any 2005 per Sergio Canicoba i Yuri Rodríguez, dos joves  que volien que els nens tinguessin un club de referència per gaudir d'aquest esport a la parròquia .

El club va començar amb un equip benjamí.

 

  

 

El nom del club Futbol Sala La Massana, ve recuperat de l'antic club de futbol sala de la parròquia que va desaparèixer als anys 90 després de transformar-se en FC Andorra.

Es va voler apostar per tornar a competir a les lligues nacionals tant en base com en sènior.

El Sènior va començar a competir l’any 2007 en futbol sala i al 2009 en categoria sènior de futbol 11.

        

        

          

 

        Actualment el club disposa de totes les categories.

 

Palmarès del club 

 

-       2009 campió lliga nacional segona divisió futbol BENJAMÍ

-       2009 campió lliga nacional primera divisió futbol  PREBENJAMÍ

-       2010 Campió lliga nacional primera divisió futbol INFANTIL

-       2010 Campió torneig nadal futsal categoria futbol INFANTIL

-       2011 Campió lliga nacional futbol sala categoria INFANTIL

-       2011 Campió copa constitució futbol categoria INFANTIL

-       2011 Campió Super copa futsal categoria INFANTIL

-       2013 Campió lliga nacional segona divisió Futsal SÈNIOR

-       2015 Campió torneig nadal futsal categoria INFANTIL

-       2016 Campió torneig nadal futsal categoria PREBENJAMÍ

-       2016 Campió torneig nadal futsal categoria JUVENIL

-       2016 Campió copa federació futsal categoria PREBENJAMÍ

(c) 2016 Gestión Deportiva Consultores, S.L. comercial@gestiondeportiva.com Aviso Legal y Privacidad Gestión Web